Kök

I köket tillagas frukost, lunch och mellanmål. Vi använder färska råvaror och gör det allra mesta från grunden. Vi bakar vårt eget bröd två gånger i veckan. Sallad och råkost ingår i lunchen, frukt erbjuds till frukost, lunch och mellanmål varje dag. Vi planerar maten utifrån skolmatsedeln med små ändringar, vi äter t.ex. fisk en dag i veckan och soppa en dag i veckan.

För att barnen ska känna sig mer delaktiga i vår verksamhet så får varje avdelning bestämma lunchmat en gång per år.

Specialkost tillagas av medicinska skäl.

Vi har trevliga traditioner kring våra högtider.

 

Här hittar du vår matsedel>>

 

Mål för köket
 

  • Att följa livsmedelsverkets rekommendationer
  • Att laga maten från grunden så mycket som möjligt
  • Att laga en näringsrik och varierande kost
  • Att servera fisk en gång i veckan.
  • Att servera nya grönsaker i olika former.
  • Att ge en bra service till avdelningarna i samband med måltiderna

 

Smaklig Måltid

Posted in Blog

Find the last offers by SkyBet at www.bettingy.com BettingY.com Bonuses